OM GAS VITAE

Vitalisering af biogas som en bæredygtig forretning

Gas Vitae leverer produktionskompetencer med stor erfaring og viden inden for biogas og energisektoren. Vi tilbyder stærke rådgivningstjenester til at realisere biogasproduktionsprojekter.

Vores vision er at dele vores viden om vedvarende energi til globale samfund og gøre opmærksom på det enorme potentiale for værdiskabelse, som biogas vil tilbyde for miljøet og samfundsøkonomien som et af de førende energiressourcer globalt.

Vores mission er at understøtte gennemførlige klima- og miljøvenlige biogasproduktioner.

En stærk partner i biogas

Med tekniske, forretningsmæssige og økonomiske baggrunde kender vi den indre tekniske funktionalitet i teknologierne involveret i biogasektoren. Vi ved, hvor biogas skaber mest værdi og hvordan man bringer det der. Vi har et omfattende netværk inden for energi- og biogasektoren, lige fra landmænd til planteleverandører, styrende organer og topniveau strateger fra de største energiselskaber.

I transportsektoren er vi eksperter i de danske og europæiske lovgivningsmæssige rammer og ved at navigere for at skabe størst mulig værdi. Vi har omfattende viden om de miljømæssige, forretningsmæssige og socioøkonomiske virkninger af at bringe biogas til transport, og vi er eksperter i certifikathandelssystemet, som vi har været involveret i at udvikle.